Workshop medium en healing

De workshop Medium en Healing Medium heeft als doel het kennis maken met de basiselementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. Aan het einde van de workshop bespreken we desgewenst je ontwikkelings-mogelijkheden.

Het Mediumschap en het healen is een prachtig goed, de één krijgt het mee vanaf geboorte, een ander wordt het zich bewust in een later stadium en toch willen we allemaal hetzelfde. Het healen, het even bij de hand pakken van mensen, om hen met meer kracht hun weg te laten vervolgen.

Tijdens deze tweedaagse workshop maakt u kennis met de begrippen  psychic en medium, psychic healen en spirit healing.  Naast vormen van meditatie, zelfbewustzijn, ethiek en integriteit, theorie en filosofie gaan we aan de slag met diverse oefeningen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basis technieken van het mediumschap. We helpen je om de start als healer en medium te maken voor jezelf en anderen.

U kunt na deze kennismakingsworkshop indien gewenst, doorstromen naar de opleiding Leer der Mystieken.

De kosten voor deze tweedaagse workshop inclusief 21 % BTW, koffie, thee en lesmateriaal bedragen 150,- Euro. De aanbetaling graag overmaken bij inschrijving, zodat u uw plek reserveert. Wilt u liever in 2 termijnen betalen dan ontvangt u van ons het formulier “betaling keuze” zodat u deze kunt invullen en onderteken.

Inschrijven

Workshop Medium en Healing Medium

WorkshopVrijdag 22 september10-16 uur
WorkshopVrijdag 29 september10-16 uur
WorkshopZaterdag 9 december10-16 uur
WorkshopZondag 10 december
10-16 uur