Medium cirkel – Mediumschap en Healing

Elf keer per jaar organiseert het MediumCollege een MediumCirkel avond. Steeds weer worden er andere aspecten uit het vak samen beoefend en getraind. Het programma varieert van het samen trainen van het Mediumschap, seances, interessante lezingen tot het geven van demonstraties healingmediumschap. In de maand oktober werken we aan de jaarlijkse voorspellingen.
Iedereen is van harte welkom.

U als gast of ge├»nteresseerde en ook Mediums van buiten het MediumCollege, zijn van harte welkom. Als gast wordt u ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer.  Een Medium cirkel is een platform voor zowel afgestudeerde als nog studerende mediums die onder begeleiding van een docent oefenen, bijscholen en samenwerken. Als gast ontvangt u deze avond healing, een Psychic consult en/of kunt u genieten van een demonstratie.  Dit is afhankelijk van het thema van de avond.  

Gast inspirator Pierre – Op enkele Mediumcirkel avonden zal Gast inspirator Pierre de avond starten. De kennis en levenswijsheden zoals Pierre die brengt en overdraagt zijn in woorden onbeschrijfelijk. Een avond om bij jezelf te komen. Deze avond zingt Pierre o.a. sjamanistisch, indiaanse liederen en wellicht nog wat liederen uit andere culturen.
Hij zal deze avond voor een belangrijk deel zingend en trommelend gestalte geven vanuit een sjamanistische / Indiaanse achtergrond en wellicht ook vanuit andere culturen waarbij hij tussendoor enige toelichting en mogelijk inzicht geeft. De liederen brengen hun energie met zich mee die een ieder op zijn eigen wijze op zich kan laten inwerken.

Aanmelden en kosten:

Wilt u als gast of Medium deelnemen aan een MediumCirkel, dan graag even aanmelden per e-mail. (informatie@mediumcollege.nl) Graag bij de aanmelding uw telefoonnummer en de datum van de MediumCirkel avond die u wil bijwonen vermelden.. Voor abonnementhouders is de avond gratis (abonnement bedraagt 121,- inclusief 21 % btw voor 11 avonden per jaar), of u  betaalt u contant 15,00 per avond.

 

Medium cirkel avonden – Donderdag avond – 2019 – Tijd: 19.30 tot circa 22.00 uur.

 1. Medium cirkel                         10 januari                       docent Marisa
 2. Medium cirkel                         7 februari                        docent Marisa
 3. Medium cirkel                         7 maart                           docent Marisa
 4. Medium cirkel                         4 april                             docent Wilma
 5. Medium en healing cirkel       2 mei                              docent Marisa
 6. Medium cirkel                         6 juni                              docent Sandra of Marisa
 7. Medium cirkel                         4 juli                               docent Marisa
 8. Medium cirkel                         5 september                  docent Wilma
 9. Medium cirkel                         3 oktober                       docent Sandra of Marisa
 10. Medium cirkel                         7 november                   docent Marisa
 11. Medium cirkel                         5 december                   docent Marisa
 12. Medium cirkel                         19 december                 docent Sandra of Marisa