vogels-150x150Deze opleiding brengt met name leuke oefeningen en allerlei verschillende methoden om als medium vakkundig te werk te kunnen gaan. We gaan vooral dieper in op de stof van het mental mediumschap (communicatie met overledenen). Waar we voorheen vooral mee gewerkt hebben is de structuur van een consult en praktische bewijslast en die laten we in deze opleiding soms even helemaal los. Naast de bewijslast is het nog belangrijker om je helemaal te verbinden met de ziel van de overleden persoon. De overleden persoon weer even in contact brengen met de mensen hier en de emotionele band tussen mensen weer even laten herleven. We gaan nu aan de slag met de persoonlijkheid van de overleden persoon. Hoe leefde iemand, het gevoel van de persoon en de speciale persoonlijke band met de “ontvanger”. We werken aan het geven van demonstraties, van huiskamer consulten tot zalen en vanuit het contact met de overleden persoon leren we te zien voor wie deze persoon komt.Het medium zijn is geen ambacht, niet iets dat je kunt voorbereiden, omdat je eigenlijk niet weet welke overleden personen contact met je op zullen nemen. Dit maakt het vak vaak onzeker en veel mediums kampen dan ook met hun zelfvertrouwen. We leren hiermee omgaan en een verandering bij onszelf teweegbrengen.

Kennisoverdracht en filosofie maken onderdeel uit van het lesprogramma. Ook maken wij een start met het geïnspireerd spreken, want één van onze taken als medium is vanuit inspiratie de mensen verder op weg helpen.

differentiatie: Het is ons doel om iedere student  echt te zien, te begrijpen en te ondersteunen, onafhankelijk van niveau of achtergrond. Daarom passen we binnen de lessen differentiatie indien dit voor studenten nodig is. Dat betekend dat we de oefeningen soms individueel aanpassen op ieders niveau.

Healing: Binnen iedere opleiding Mediumschap verzorgen we ook twee lesdagen healingmediumschap om een zo breed mogelijke basis te bieden. We werken tenslotte altijd als healer, ten diensten van de zielen in het lichaam en ten diensten van de zielen zonder lichaam. Deze opleiding werken we voornamelijk met spirit healing.

Modulen: Ter aanvulling op de opleidingen raden wij de studenten aan om ook Module Tarot of Astrologie te volgen. De leer van de Astrologie en de Tarot en verrijken de kennis. Er zijn 5 modulen die op eigen tempo gevolgd kunnen worden. Wij raden aan om per les seizoen ten minsten 1 module- dag te volgen. Natuurlijk mogen dat er ook meer zijn.

De kosten voor deze 10-daagse beroepsopleiding bedragen 670,- Euro. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De aanbetaling bij inschrijving bedraagt 225,- Euro. Het restantbedrag mag voor aanvang van de opleiding per bank worden overgemaakt of in termijnen voldaan worden.

Locatie MediumCollege Harderwijk – lopende opleiding

Docent: Marisa Bottenheft

Lestijden: 12.30-17.30

Lesdagen: woensdagen

Data: start voorjaar 2017

Locatie MediumCollege Harderwijk

docent: Marisa Bottenheft

De opleiding Meduimschap is ondergebracht in de opleiding Leer der Mystieken 1e jaar vanaf les 11. Wil je alleen lessen mediumschap volgen en geen overige vakken dan kan dit binnen de opleiding Leer der Mystieken. Bel ons gerust even: 06-40737094 (bereikbaar; di t/m vrij 10.00 en 16.00 uur)