Opleiding Healing Medium 

Het healing mediumschap dragen sommigen van nature bij zich, als een gift waar zij zich bewust van zijn. Anderen dragen het bij zich en ontdekken gedurende het leven steeds meer over dit mooie talent. Wij delen graag met u de kennis die u helpt om het talent steeds meer te ontwikkelen. Wij werken als healers voor plant, mens en dier.

Binnen het paranormale vakgebied werken we altijd als healers, ten dienste van de zielen met en zonder lichaam. Wij gaan ervanuit dat alles bezield is. Het healingmediumschap kan daarom niet zonder het mediumschap. Psychic lezen we de energie, de ziel. Als medium communiceren we door de sluiers heen en brengen we hulp bij rouwverwerking en kennis. Als Paragnost reizen wij door de tijden. Als we het verleden helen, dan helen we de toekomst.

We delen kennis over o.a. kleurenleer, filosofie, psychologie, zelfontwikkeling, discipline in vrijheid, theorie en healing vanuit verschillende stromingen. Des te groter onze kennis, des te meer wij voor de ander kunnen betekenen.

Binnen de opleiding bieden wij een diversiteit aan oefeningen. Door met elkaar te oefenen, de chackra’s te leren besturen en de energie op de juiste manier te gebruiken, kun je als healer steeds zorgvuldiger en concreter werken. We starten met het psychic healen (elementair). Het leren lezen van de ander en zo zien waar oude patronen het lichamelijk en/of het emotionele gedeelte hinderen, of last bezorgen. Het psychic healen wordt ook wel magnetiseren of strijken genoemd.

Naast het psychic healen werken we ook mediamiek (spirit healing). Een methode waarbij we healen met behulp van de zielenwereld, jouw gidsenteam. We leren te begrijpen en te verwoorden wat de oorzaak is onder een lichamelijke klacht, zodat we ondersteunen en helpen om patronen te doorbreken. We leren deprogrammeren en programmeren, waaronder het schonen van half edelstenen, materialen en huizen. We gaan steeds dieper in op het interpreteren en concretiseren van informatie. We beoefenen het geven van zaaldemonstraties healing en groepshealingen. .

In een later stadium volgt het trance-healen. Het werken vanuit trance kost jaren aan inspanning, het werkelijk kunnen over-geven noemen wij een gave. We maken hier een start mee. Een prachtig goed, waarbij de zielenwereld ons fysieke lichaam gebruikt hier aanwezig te zijn en van binnenuit de mens te healen. 

Het leven is magisch. Er volgt verdieping over het werken met krachtelementen vanuit de natuur. Magie is als een rode draad verweven door de opleiding. Met behulp van de Sjamanistische en Keltische kennis, leer je hoe je vanuit trance-reizen mogelijk verloren zielendelen kunt traceren en weer terug te brengen en ongewenste inprentingen leren we uitdrijven.

Multidimensionale healing is een onderdeel van deze opleiding. Waarbij wij graag benadrukken dat de titel Multidimentionale healing slechts een nieuwe naam is voor iets dat al eeuwen oud is. U ontvangt de zogeheten inwijdingen tot de 4e graad. Een 5e inwijding tot reiki master volgt als u daar zelf aan toe bent.

We mogen met regelmaat pijn en lichamelijke klachten verlichten. Na deze opleiding verandert het leven, een (mogelijk) andere manier van zijn en leven.

De opleiding Healing Medium bestaat uit 2 semesters van 9 lesdagen. U schrijft zich in per semester en kunt desgewenst na de afronding van het eerste semester inschrijven voor het tweede semester. De kosten voor deze opleiding bedragen per semester 630,- euro inclusief btw, lesmateriaal, koffie en thee.

Inschrijven

De opleiding Healing mediumschap is ook ondergebracht binnen de opleiding Leer der Mystieken.  Klik hier voor de opleiding Leer der mystieken.

 

Nieuwe KLAS Opleiding Healing Medium– klas 1 – 1e jaar – semester 1

Lesdag: vrijdag – Vaste inval docent Rina
Tijd: 10.00-16.00 uur 

Les 1      7 september 2018            psychic – Healing                      Lesruimte            docent Marisa

Les 2      21 september 2018          psychic – Healing                       Lesruimte           docent Marisa

Les 3      12 oktober  2018             Psychic – Healing inw.1              Lesruimte            docent Marisa

Les 4      26 oktober 2018              Medium – Healing                        Lesruimte            docent Marisa

Les 5      2 november 2018             Medium – Healing   inw. 2          Lesruimte            docent Marisa

Les 6      16 november 2018           Medium – Healing                     Lesruimte            docent Marisa

Les 8      30 november 2018           Medium – Healing inw. 3            Lesruimte           docent Marisa

Les 7     7 december 2018            Sjamanistische Healing               Lesruimte            docent Marisa

Les 9     21 december 2019            Sjamanistische Healing              Lesruimte            docent Marisa