Inschrijven The Coven    

Beste student,

U bent van harte welkom!
Bij inschrijving vragen wij u deze studenten overeenkomst in te vullen en te tekenen.
Indien u deze digitaal invult dan geldt het retour zenden van de overeenkomst als voor akkoord getekend.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Straat en huisnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Geboortedatum *

  (Mobiel) Telefoonnummer *
  Emailadres *
  Bankrekeningnummer (indien u kiest voor automatische incasso) *
  Deze studie overeenkomst is geldig voor de duur van de aangevinkte
  keuze.
  U kunt per jaar 21 lesdagen (3 modulen blokken uitkiezen)
  Startdatum *
  Opleiding, betreft Module blokken van 7 lesdagen * Psychic/Eigen KrachtAstrologieKaartlezenKruidenmagie, zalven en tincturenMediumschapParagnost / Orakelen / DivaniHealing / Spirit HealingLeer der Mysteriën blok 1Leer der Mysteriën blok 2Leer der Mysteriën blok 3
  Bovengenoemde / ondergetekende, gaat akkoord met de onderstaande betalingsvoorwaarden *

  * Verplicht

   

  Het kernbeding van deze studieovereenkomst;

  1. Restitutie van gelden is alleen mogelijk indien u aantoonbaar langdurig ziek bent waardoor u niet in staat bent de lessen te volgen. De reeds gevolgde lessen worden in mindering gebracht van het te restitueren bedrag.
  2. Gemiste lesdagen of opleiding kunt u volgen in het volgend semester of lesjaar mits een opleiding van start gaat. Mocht inhalen niet lukken dan is er geen restitutie van het lesgeld mogelijk.
  3. De docent (en) heeft het recht bij ziekte de lessen te verschuiven dan wel in te halen of over te dragen aan een collega.
  4. The Coven behoud zich het voorrecht om van les locatie / lesruimte te veranderen.
  5. Indien u verhinderd bent om een les bij te wonen vragen wij u ons te informeren per sms bericht zodat wij tijdig en indien nodig de lesinhoud kunnen aanpassen. (06-40737094)
  6. Tijdens de duur van de opleiding kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw vorderingen. Wij vragen u voor privé vragen een aparte afspraak te maken.
  7. Indien u voortijdig stopt bent u wel verplicht de totale opleidingsgelden te voldoen. U conformeert zich als student aan het The Coven voor de duur van 1, 2 of 3 lesblokken per jaar. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

  Betalingsvoorwaarden;

  Voor aanvang van een 1e les dient het lesgeld te zijn voldaan of u kunt ervoor kiezen om het formulier betalingkeuze in te vullen, waarmee u een automatische incasso afgeeft en daarmee uw plek gereserveerd heeft.

  Tarieven The Coven

  *Onze opleidingen kennen standaard tarieven;*

  3 modulen blokken naar keuze (21 lesdagen per jaar)

  De kosten bedragen 1100,00 exclusief 21 % BTW (1331,00 euro inclusief 21 % BTW, = 63,38 per lesdag)

  U kunt kiezen voor het automatisch afschrijven van 11 termijnen, groot 121,- euro, welke voor de 1^e van de eerstvolgende maand worden afgeschreven.

  *Het volgen van 1 of 2 modulen blokken per jaar*

  Volgt u één of twee modulen blokken dan bedragen de opleidingskosten 490,00 euro inclusief 21 % btw per modulenblok. Deze kunt u voorafgaand aan het lesblok per bank voldoen of u kunt ervoor kiezen om in 3 termijn te betalen via een automatische incasso (163,33 per maand)

  *Losse lesdagen;*

  In overleg met de docent is het mogelijk om losse lesdagen volgen. De kosten bedragen 75,- euro inclusief 21 % BTW. Deze kosten kunt u contant voldoen aan het begin van de lesdag.

  Mochten er problemen zijn waardoor u de betalingsverplichting niet of niet tijdig kunt voldoen dan vragen wij u om contact op te nemen. Wij behouden het recht om studenten die zonder overleg niet betalen de lessen te ontzeggen. Dit neemt niet weg dat de betalingsverplichting ingaat op het moment van het ondertekenen van deze studentenovereenkomst of door het digitaal verzenden van deze studentenovereenkomst aan The Coven of het MediumCollege.

  *Automatische incasso;*

  Als de automatische machtiging door saldo te kort gestorneerd wordt, dan zijn wij genoodzaakt 15,- administratiekosten in rekening te brengen.
  Het is mogelijk om uw betaling gedurende de termijn van 61 dagen storneren.

  Aldus Overeengekomen:

  Naam student:……………………………….
  Datum:…………………………………..

  U kunt dit formulier verzenden naar: informatie@thecoven.nl of informatie@mediumcollege.nl

  Hiermee is het mogelijk om de pagina te printen