Blok 2
Medium

Binnen de leer der Mysteriën bevinden wij ons in de sluiers tussen leven en dood. Als Medium mogen de stem zijn voor hen die geen stem meer bezitten, de ambassadeurs tussen de twee werelden, de healers voor de zielen, zowel met als zonder lichaam. We mogen de overledenen in contact brengen met de mensen hier en de emotionele band tussen mensen weer even laten herleven. En dat brengt healing aan beide zijden.

Binnen de Leer der Mysteriën is ons werk als medium een noodzaak. We staan ten diensten van de zielenwereld om voor hen te communiceren met de levende. Maar bovenal luisteren wij naar de wijsheden van onze voorouders, (ancestors) en onze gidsen. Als we magie beoefenen dan werken wij met hen samen om zo de balans tussen leven en dood en alles dat leeft te bewaren. Zij brengen ons kennis, inspiratie en opleiding, want één van onze taken als medium is vanuit inspiratie de mensen verder op weg helpen en kennis delen.

Het mediumschap is veel meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Door met elkaar te trainen, leer je de technieken zodat je concreet leer communiceren, ten alle tijden bij je informatie kunt en weet waar je informatie vandaan komt. Je leert o.a. kiezen, wanneer je wel en wanneer je niet werkt, je energie op de juiste manier te gebruiken, zodat je sneller en zorgvuldiger kunt werken. Een goede verbinding met de spirit maakt dat echte informatie op een correcte wijze wordt overgedragen aan de levenden. Eén van onze doelen is het leveren van bewijs, concrete feiten van de overleden persoon.

Persoonlijke ontwikkeling is de basis van het mediumschap, het is de weg van het zelf bewust leren leven (spiritualiteit). Wij mogen eerst in vrede leren zijn met onze eigen ziel en leven, dan in vrede met onze familie en omgeving. Want pas dan kunnen we werkelijk werken voor alles dat bezielt is. Ethiek en integriteit loopt als een rode draad door de lesstof.

Deze 7 modulen lessen brengen een sterke stabiele basis voor het Mediumschap. Indien je professioneel wil gaan werken met het mediumschap dan verwijzen wij je graag door naar de volledige opleiding Leer der mystieken van het MediumCollege.