Leer der mystieken

Psychic, Medium, Healingmedium,  Paragnost, met als rode draad de leer der mystieken.

Het paranormale vakgebied werd in het verleden onderwezen in de zo geheten mysterie scholen of individueel overgedragen binnen de bloedlijn. Bijna iedere cultuur had haar eigen mysterie scholen. Deze 2 jarige beroepsopleiding, waarbinnen verschillende disciplines uitgebreid belicht worden, zou je kunnen gebruiken om professioneel te gaan werken. Natuurlijk ben je als student ook welkom als je de studie wil volgen voor je eigen ontwikkeling. Het paranormale is meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Wij kunnen niemand talent geven, maar wel helpen ontwikkelen om deze op een goede en fijne manier te gebruiken. Het healen van mens, plant en dier, het mogen brengen van inspiratie en soms oplossingen. We leren ons ten dienste te stellen van de zielen, zowel in het lichaam als zonder lichaam om zo door te groeien tot de ambassadeur tussen de werelden. De sleutel tussen het zichtbare en onzichtbare.

2 jarige beroepsopleiding

1e jaar:  (20 lesdagen) In het eerste jaar behandelen we de basis van het Mediumschap en het healingmediumschap, Iedere lesdag wordt er naast meditatie en of power opbouw, een diversiteit aan oefeningen, theorie en of filosofie gegeven. De onderwerpen die uitgediept worden zijn o.a.; energieleer, chacra-leer,  zelfbewustzijn, zelfontwikkeling, de basis van de geometrie, ethiek en integriteit, kleurenleer, Spiritisme, Sjamanisme en de Keltische leer. We leren psychic en mediumschap onderscheiden zodat we concreet kunnen werken, altijd bij onze informatie kunnen en weten waar de informatie vandaan komt. Naast het psychic healen, (elementair, eigen kracht) programmeren en deprogrammeren we kristallen, schonen we huizen en grondgebieden.

De stem mogen zijn voor de zielenwereld is prachtig. Met behulp van een diversiteit aan oefeningen, leer je als Mediumschap en healingmediumschap, duidelijker en concreter communiceren. We leren  als Healing medium met de zielenwereld werken, gidsenteams en/of voorouders. Naast de voortgang in de theorie en filosofie, gaan we aan de slag met het de opbouw van een consult en het geven van consulten. Binnen de lessen start je met het geven van psychic, medium- en healingmedium demonstraties voor publiek en huiskamersessies.

2e jaar; (21 lesdagen) Het mediumschap en het healingmediumschap, worden verder verdiept. Het geven van volledige consulten, demonstraties en healingen vinden plaats op hoger en concreter niveau.  We maken een overstap naar de Paragnost, ook wel traveler, ziener of waarzegger genoemd. De paragnost reist door de tijd(en) en als je het verleden kunt healen, heal je ook de toekomst. Aan bod komen o.a; divanie en het werken in vermissingszaken. Er zijn er 4 lesdagen trance mediumschap, waaronder het trance healen. Als een student de volledige opleiding van 2 jaar volgt dan ontvangt de student na een eind examen, desgewenst het MediumCollege certificaat.

Doceren: Het is mogelijk om na de volledige 2 jaar door te stromen en de opleiding tot docent te volgen. Mocht er interesse zijn om te leren werken met natuurkrachten, magie en rituelen, dan treft u de informatie aan onder de kop The Coven.

Voor wie bestemd

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die graag professioneel wil gaan werken binnen het paranormale vakgebied. Maar ook voor mensen die vanuit interesse en passie de studie willen volgen. Naast de lesdag die plaats vindt om de 14 dagen is de studiebelasting circa 3-4 uur per week. Na ontvangst van de aanmelding vindt er een telefonisch intake gesprek plaats.

Kostenoverzicht

De kosten voor deze beroepsopleiding worden per jaar in rekening gebracht. Als student bindt u zich voor een jaar aan de opleiding waarna u kunt aangeven of u wil doorstromen naar het volgende jaar. De kosten per jaar bedragen 1100,00 euro exclusief btw (1331,00 inclusief 21 % btw = 63,38 per lesdag). Het lesgeld is inclusief lesmateriaal, koffie en thee. Het is mogelijk om de opleiding in 11 termijnen te betalen. In overleg met het MediumCollege is het mogelijk om losse lesdagen te volgen. Dan betaald u 75,- contant aan het begin van de lesdag.

Inschrijven

 

 

Klas 1 – afstudeer klas 2020
Lesdag: Zaterdag – Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent: Marisa,  vaste inval docent Wilma

Les 40 19 septemberTrance Mediumschap 2
Les 4110 oktober Trance Mediumschap 3
Les 4231 oktober Paragnost 6
Les 4328 novemberTrance Mediumschap 4
Les 4412 december Examen/ Alle disciplines

Klas 2 – 2021
Lesdag: Woensdag – Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent Marisa, vaste inval docent Wilma

Les 28               28 oktober         Paragnost 1
Les 29             11 november       Paragnost 2
Les 30             25 november       Paragnost 3
Les 31               09 december      Healing Medium
Les 32
23 decemberMedium
Les 3313 januari 2021Medium
Les 3427 januariTrance Mediumschap 1
Les 3510 februariTrance Mediumschap 2
Les 3624 februariTrance Mediumschap 3
Les 373 maartTrance Mediumschap 4
Les 3810 maartParagnost 4
Les 3924 maartParagnost 5
Les 4028 aprilParagnost 6
Les 4112 meiAlle disciplines/examen

Klas 3 –  2021
Lesdag: Zaterdag – Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent Marisa, vaste inval docent Wilma

*Klas 3 is samengevoegd met klas 4 i.v.m. roosterverschuivingen Covid-19 overheidsmaatregelen

Klas 4 –  2020/2021
Lesdag: Vrijdag – Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent Marisa, vaste inval docent Wilma

Les 1 11 september  Psychic – Medium           
Les 2 25 september Psychic – Medium           
Les 3 09 oktober     Psychic – Medium           
Les 4 23 oktober     Psychic – Medium           
Les 5 06 november    Psychic – Medium           
Les 6 20 novemberMedium                       
Les 7 04 december    Medium                       
Les 8 18 decemberMedium                       
Les 9 8 januari 2021Healing Medium             
Les 1022 januariHealing Medium
Les 1105 februariMedium                       
Les 1219 februariMedium                       
Les 1305 maartMedium                       
Les 1419 maartMedium                       
Les 1530 aprilMedium                       
Les 1617 meiDemo Psychic Healing
Les 1721 meiMedium                       
Les 1828 meiMedium                       
Les 1911 juniMedium                       
Les 2025 juniMedium                       
Les 212 juliMedium                       

Nieuwe klas 5 ;

Gezien de huidige maatregelen is de start van deze klas uitgesteld. Wij hopen dat we later in het voorjaar deze klas alsnog van start kunnen laten gaan. Er zal dan een nieuwe lesrooster gemaakt worden. Wilt u vanuit passie lessen volgen dan kunt u contact opnemen voor prive of duo lesdagen.

De nieuwe klas 5 zal les gaan hebben op de zaterdagen –  Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent Marisa, vaste inval docent Wilma

 

Docententeam Nederland

Marisa Bottenheft:  Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost  en Leer der Magie, Wilma Koerse Medium en Healing Medium, Ellen Jansen Trance Mediumshap

Docenten bij The Coven

Jeroen Bagerman docent Astrologie Yvonne Schrijvers docent TarotWilma Koerse: Medium en Healing Medium. Ellen Jansen Trance Mediumschap, Marlies Engels docent kruiden Magie

Docententeam België

Jasmien Gerits: Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost en Oude Magie.
Mark Didden: Le Normand.