Beroeps opleiding Leer der mystieken

Psychic, Medium, Healingmedium,  Paragnost, met als rode draad de leer der mystieken.

Het paranormale vakgebied werd in het verleden onderwezen in de zo geheten mysterie scholen of individueel overgedragen binnen de bloedlijn. Bijna iedere cultuur had haar eigen mysterie scholen. Deze 2 jarige beroepsopleiding, waarbinnen verschillende disciplines uitgebreid belicht worden, zou je kunnen gebruiken om professioneel te gaan werken. Natuurlijk ben je als student ook welkom als je de studie wil volgen voor je eigen ontwikkeling. Het paranormale is meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Wij kunnen niemand talent geven, maar wel helpen ontwikkelen om deze op een goede en fijne manier te gebruiken. Het healen van mens, plant en dier, het mogen brengen van inspiratie en soms oplossingen. We leren ons ten dienste te stellen van de zielen, zowel in het lichaam als zonder lichaam om zo door te groeien tot de ambassadeur tussen de werelden. De sleutel tussen het zichtbare en onzichtbare.

2 jarige beroepsopleiding

1e jaar:  (24 lesdagen) In het eerste jaar behandelen we de basis van het Mediumschap en het healingmediumschap, Iedere lesdag wordt er naast meditatie en of power opbouw, een diversiteit aan oefeningen, theorie en of filosofie gegeven. De onderwerpen die uitgediept worden zijn o.a.; energieleer, chacra-leer,  zelfbewustzijn, zelfontwikkeling, de basis van de geometrie, ethiek en integriteit, kleurenleer, Spiritisme, Sjamanisme en de Keltische leer. We leren psychic en mediumschap onderscheiden zodat we concreet kunnen werken, altijd bij onze informatie kunnen en weten waar de informatie vandaan komt. Naast het psychic healen, (elementair, eigen kracht) programmeren en deprogrammeren we kristallen, schonen we huizen en grondgebieden.

De stem mogen zijn voor de zielenwereld is prachtig. Met behulp van een diversiteit aan oefeningen, leer je als Mediumschap en healingmediumschap, duidelijker en concreter communiceren. We leren  als Healing medium met de zielenwereld werken, gidsenteams en/of voorouders. Naast de voortgang in de theorie en filosofie, gaan we aan de slag met het de opbouw van een consult en het geven van consulten. Binnen de lessen start je met het geven van psychic, medium- en healingmedium demonstraties voor publiek en huiskamersessies.

2e jaar; (12 lesdagen) Het mediumschap en het healingmediumschap, worden verder verdiept. Het geven van volledige consulten, demonstraties en healingen vinden plaats op hoger en concreter niveau.  We maken een overstap naar de Paragnost, ook wel traveler, ziener of waarzegger genoemd. De paragnost reist door de tijd(en) en als je het verleden kunt healen, heal je ook de toekomst. Aan bod komen o.a; divanie en het werken in vermissingszaken. Er zijn er 4 lesdagen trance mediumschap, waaronder het trance healen. Als een student de volledige opleiding van 2 jaar volgt dan ontvangt de student na een eind examen, desgewenst het MediumCollege certificaat.

Doceren: Het is mogelijk om na de volledige 2 jaar door te stromen en de opleiding tot docent te volgen.

Past de beroepsopleiding bij je?

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die graag professioneel wil gaan werken binnen het paranormale vakgebied, maar ook voor mensen die vanuit interesse en passie de studie willen volgen. Naast de lesdagen (3 dagen per maand) is de studiebelasting circa 3-4 uur per week. Na ontvangst van de aanmelding vindt er een telefonisch intake gesprek plaats.

Kostenoverzicht

De kosten voor deze beroepsopleiding worden per jaar in rekening gebracht. Als student bindt u zich voor een jaar aan de opleiding waarna u kunt aangeven of u wil doorstromen naar het volgende jaar. De kosten voor het 1e jaar bedragen 1452,- inclusief 21 % btw. De kosten voor het 2e jaar bedragen 726,- euro inclusief 21 % btw. Het lesgeld is inclusief lesmateriaal, koffie en thee. Het is mogelijk om de opleiding in 11 termijnen te betalen. In overleg met het MediumCollege is het mogelijk om losse lesdagen te volgen. Dan betaald u 75,- contant aan het begin van de lesdag.

Inschrijven

 

 

Klas 1-2023

Lestijd 10.00-16.00 uur – Docent Marisa – vaste inval kracht Docent Wilma
Les 43 maartPsychic gevorderden
Les 54 maartPsychic gevorderden
Les 65 maartPsychic gevorderden
Les 105 meiMedium gevorderden
Les 116 meiMedium gevorderden
les 127 meiMedium gevorderden
Les 143 juniSpirit Healing
Les 154 juniSpirit Healing
Les 161 septemberSpirit Healing
Les 172 septemberSjamanistische Healing
Les 183 septemberSpirit Healing demo
Les 196 oktoberParagnost
Les 207 oktoberParagnost
Les 218 oktoberParagnost
Les 223 novemberParagnost
Les 234 novemberParagnost
Les 245 novemberParagnost
Examen17 decemberExamen klas 1

Nieuwe klas 2-2023

Les 13 februariPsychic - power - gift
Les 24 februariPsychic - power - gift
Les 35 februariPsychic - schone huizen
Les 43 maartPsychic - consulten
Les 54 maartPsychic - consulten
Les 65 maartPsychic - consulten
Les 77 aprilMedium
Les 88 aprilMedium
Les 99 aprilMedium
Les 105 meiMedium
Les 116 meiMedium
Les 127 meiMedium
Les 132 juniPsychic healing
Les 143 juniSpirit healing
Les 154 juniSpirit healing
Les 161 septemberSpirit healing
Les 172 septemberSjamanistische healing
Les 183 septemberSpirit healing demo
Les 196 oktoberParagnost
Les 207 oktoberParagnost
Les 218 oktoberParagnost
Les 223 novemberParagnost
Les 234 novemberParagnost
Les 245 novemberParagnost

Docententeam Nederland

Marisa Bottenheft:  Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost  en Leer der Magie, Wilma Koerse Medium en Healing Medium, Ellen Jansen Trance Mediumshap

Docententeam België

Jasmien Gerits: Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost en Oude Magie.
Mark Didden: Le Normand.