Leer der mystieken

Psychic, Medium, Healingmedium,  Paragnost, met als rode draad de leer der mystieken.

Het paranormale vakgebied werd in het verleden onderwezen in de zo geheten mysterie scholen of individueel overgedragen binnen de bloedlijn. Bijna iedere cultuur had haar eigen mysterie scholen. Deze 2 jarige beroepsopleiding, waarbinnen verschillende disciplines uitgebreid belicht worden, zou je kunnen gebruiken om professioneel te gaan werken. Natuurlijk ben je als student ook welkom als je de studie wil volgen voor je eigen ontwikkeling. Het paranormale is meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Wij kunnen niemand talent geven, maar wel helpen ontwikkelen om deze op een goede en fijne manier te gebruiken. Het healen van mens, plant en dier, het mogen brengen van inspiratie en soms oplossingen. We leren ons ten dienste te stellen van de zielen, zowel in het lichaam als zonder lichaam om zo door te groeien tot de ambassadeur tussen de werelden. De sleutel tussen het zichtbare en onzichtbare.

2 jarige beroepsopleiding

1e jaar:  (20 lesdagen) In het eerste jaar behandelen we de basis van het Mediumschap en het healingmediumschap, Iedere lesdag wordt er naast meditatie en of power opbouw, een diversiteit aan oefeningen, theorie en of filosofie gegeven. De onderwerpen die uitgediept worden zijn o.a.; energieleer, chacra-leer,  zelfbewustzijn, zelfontwikkeling, de basis van de geometrie, ethiek en integriteit, kleurenleer, Spiritisme, Sjamanisme en de Keltische leer. We leren psychic en mediumschap onderscheiden zodat we concreet kunnen werken, altijd bij onze informatie kunnen en weten waar de informatie vandaan komt. Naast het psychic healen, (elementair, eigen kracht) programmeren en deprogrammeren we kristallen, schonen we huizen en grondgebieden.

De stem mogen zijn voor de zielenwereld is prachtig. Met behulp van een diversiteit aan oefeningen, leer je als Mediumschap en healingmediumschap, duidelijker en concreter communiceren. We leren  als Healing medium met de zielenwereld werken, gidsenteams en/of voorouders. Naast de voortgang in de theorie en filosofie, gaan we aan de slag met het de opbouw van een consult en het geven van consulten. Binnen de lessen start je met het geven van psychic, medium- en healingmedium demonstraties voor publiek en huiskamersessies.

2e jaar; (21 lesdagen) Het mediumschap en het healingmediumschap, worden verder verdiept. Het geven van volledige consulten, demonstraties en healingen vinden plaats op hoger en concreter niveau.  We maken een overstap naar de Paragnost, ook wel traveler, ziener of waarzegger genoemd. De paragnost reist door de tijd(en) en als je het verleden kunt healen, heal je ook de toekomst. Aan bod komen o.a; divanie en het werken in vermissingszaken. Er zijn er 4 lesdagen trance mediumschap, waaronder het trance healen. Als een student de volledige opleiding van 2 jaar volgt dan ontvangt de student na een eind examen, desgewenst het MediumCollege certificaat.

Doceren: Het is mogelijk om na de volledige 2 jaar door te stromen en de opleiding tot docent te volgen. Mocht er interesse zijn om te leren werken met natuurkrachten, magie en rituelen, dan treft u de informatie aan onder de kop The Coven.

Voor wie bestemd

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die graag professioneel wil gaan werken binnen het paranormale vakgebied. Maar ook voor mensen die vanuit interesse en passie de studie willen volgen. Naast de lesdag die plaats vindt om de 14 dagen is de studiebelasting circa 3-4 uur per week. Na ontvangst van de aanmelding vindt er een telefonisch intake gesprek plaats.

Kostenoverzicht

De kosten voor deze beroepsopleiding worden per jaar in rekening gebracht. Als student bindt u zich voor een jaar aan de opleiding waarna u kunt aangeven of u wil doorstromen naar het volgende jaar. De kosten per jaar bedragen 1100,00 euro exclusief btw (1331,00 inclusief 21 % btw = 63,38 per lesdag). Het lesgeld is inclusief lesmateriaal, koffie en thee. Het is mogelijk om de opleiding in 11 termijnen te betalen. In overleg met het MediumCollege is het mogelijk om losse lesdagen te volgen. Dan betaald u 75,- contant aan het begin van de lesdag.

Inschrijven

 

 

Nieuwe klas 1-2021
Lesdag Zaterdag – Lestijd 10.00-16.00 uur – Docent Marisa – vaste inval kracht Docent Wilma

Les 11 meiPsychic - Medium
Les 215 meiPsychic - Medium
Les 329 meiPsychic - Medium
Les 412 juniPsychic - Medium
Les 526 juniPsychic - Healing
Les 610 juliMedium
Les 74 septemberMedium
Les 818 septemberMedium
Les 92 oktoberHealing Medium
Les 1016 oktoberHealing Medium
Les 1123 oktoberMedium
les 1213 novemberMedium
Les 1327 novemberMedium
Les 1411 decemberMedium
Les 158 januari 2022Medium
Les 1622 januari 2022Demo Psychic - Healing
Les 17wordt nog ingeroosterdMedium
Les 18wordt nog ingeroosterdMedium
Les 19wordt nog ingeroosterdMedium
Les 20wordt nog ingeroosterdMedium
Les 21wordt nog ingeroosterdMedium

Nieuwe klas 2-2021
Lesdagen 2 keer op vrijdagen – overige zaterdagen – Lestijd 10.00-16.00 – Docent Marisa – vaste inval kracht Docent Wilma

Les 1           24 september       Psychic - Medium
Les 2             9 oktober      Psychic - Medium
Les 3             22 oktober     Psychic - Medium
Les 4               6 november   Psychic - Medium
Les 5
20 novemberPsychic Healing
Les 64 decemberMedium
Les 718 decemberMedium
Les 815 januari 2022Medium
Les 9wordt nog ingeroosterdHealing Medium
Les 10wordt nog ingeroosterdHealing Medium
Les 11wordt nog ingeroosterdMedium
Les 12wordt nog ingeroosterdMedium
Les 13wordt nog ingeroosterdMedium
Les 14wordt nog ingeroosterdMedium
Les 15wordt nog ingeroosterdMedium
Les 16wordt nog ingeroosterdDemo Psychic Healing
Les 17wordt nog ingeroosterdMedium
Les 18wordt nog ingeroosterdMedium
Les 19wordt nog ingeroosterdMedium
Les 20wordt nog ingeroosterdMedium
Les 21wordt nog ingeroosterdMedium

Klas 4 –  2020/2021
Lesdag: Vrijdag – Lestijd: 10.00-16.00 uur – Docent Marisa, vaste inval docent Wilma

[table “23” not found /]

Docententeam Nederland

Marisa Bottenheft:  Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost  en Leer der Magie, Wilma Koerse Medium en Healing Medium, Ellen Jansen Trance Mediumshap

Docententeam België

Jasmien Gerits: Mediumschap, Healing Mediumschap, Paragnost en Oude Magie.
Mark Didden: Le Normand.