Boek; Ben ik een echt medium? auteur Marisa

compositiefoto-boek

In samenwerking met Jacky van de Berkt heb ik een nieuw boek geschreven.

Als medium mag je ambassadeur zijn tussen twee werelden, je helpt en heelt zowel hier als aan gene zijde. Dat is mooi en bijzonder. Maar wanneer ben je echt een medium en waar kun je terecht voor ondersteuning bij de Lees meer…

Happinez, een prachtig artikel over mediumschap

Iedereen is een medium! Happinez januari 2013happinez-jan-2013

Derek Ogilvy en Char Margolis zijn glamour-mediums die goud verdienen met hun publieke optredens. Misschien niet de beste reclame voor het mediumschap… Er zijn talloze ‘gewone’ mensen die zich in alle bescheidenheid beschikbaar stellen voor de geestelijke wereld, om boodschappen door te krijgen van overledenen, of om ons in contact te brengen met ons diepere zelf. Zo paranormaal is dat niet: in principe hebben we allemaal die mogelijkheid.

Tekst: Lisette Thooft

Lees meer…

Healing Mediumtraining/inloopavonden

healing

Op veler verzoek organiseert het MediumCollege de zo geheten trainingsavonden. In diverse culturen vind je de  “cirkels” terug. Deze cirkels bestaan uit mensen die samen filosoferen en aan het werk zijn met de leer der mystieken in de breedste zin van het woord. Op deze trainingsavond beoefenen we het healing mediumschap waarbij mensen die hulp nodig hebben, na aanmelding gebruik mogen maken van de diensten van de mediums.

Lees meer…