Blok 5
Healing Medium of Spirit Healing

Het healing mediumschap dragen sommigen van nature bij zich, als een gift waar zij zich bewust van zijn. Anderen dragen het bij zich en ontdekken gedurende het leven steeds meer over dit mooie talent. Wij delen graag met u de kennis die u helpt om het talent steeds meer te ontwikkelen. Wij werken als healers voor plant, mens en dier.

Het healen is een vorm van magie, is eeuwen oud en kent vele nieuwe stromingen. Wij werken met geprogrammeerde energie. Binnen het paranormale vakgebied werken we altijd als healers, ten dienste van de zielen met en zonder lichaam. Wij gaan ervan uit dat alles bezield is.

Psychic healen betekend het healen met de eigen kracht. We doen het zelf, ook wel magnetiseren of strijken genoemd. We lezen de levens ervaringen, de omstandigheden en de emoties, de mogelijke oorzaak onder een fysieke klacht en met behulp van techniek en eigen kracht trekken we eventuele pijnen uit het lichaam. We werken psychic als we het zelf kunnen. (De kleine behandelingen) Worden de behandelingen groter en kunnen we die niet zelf doen, dan gaan we werken als healingmedium.

Als healing mediums werken we samen met onze ancestors, gidsen, oude wijze, we communiceren met hen door de sluiers tussen leven en dood. Daarom kan het healing mediumschap niet zonder mediumschap. We maken gebruik van de kennis vanuit de zielenwereld, communiceren over waar in het lichaam healing plaatsvind en waarom. We leren te begrijpen en te verwoorden wat de oorzaak is onder een lichamelijke klacht, zodat we ondersteunen en helpen om patronen te doorbreken. We mogen met regelmaat pijn en lichamelijke klachten verlichten. We beoefenen het geven van zaaldemonstraties healing en groepshealingen. Als medium brengen we hulp bij rouwverwerking.

We delen kennis over o.a. psychologie, filosofie, zelfontwikkeling, discipline in vrijheid, de theorie en healing vanuit verschillende stromingen. Des te groter onze kennis en kunde, des te meer wij voor de ander kunnen betekenen.

Binnen deze 7 modulen lesdagen bieden wij een diversiteit aan oefeningen. Door met elkaar te oefenen, te leren interpreteren van informatie, kun je als healer steeds zorgvuldiger en concreter werken. De 4 (Reiki) inwijdingen zijn onderdeel van de lesstof.

Na deze modulen dagen verandert het leven, een (mogelijk) andere manier van zijn en leven.