(Mix levels) Mediumtraining

Lieve mediums,
Ieder jaar organiseren wij de 3 daagse training mediumschap Mix levels.
Deze zomer staan deze dagen in het thema van je natuurlijk mediumschap. Wij zijn spirituele wezens, wij zijn in staat om onszelf zonder daarvoor ons best te doen te verbinden en te communiceren met andere zielen. Zoals de wortels van de bomen met elkaar verweven zijn en elkaar voeden in nood. Zoals dieren zich helemaal kunnen verbinden met de natuur waardoor zij bijvoorbeeld een tsunami of onweersbui kunnen voelen aankomen. Vandaar dat we je juist graag ondersteunen bij jouw natuurlijk mediumschap.
Het luisteren naar je gevoel en bewustzijn is de natuurlijke basis van ons mediumschap. Des te meer we onszelf aan regels en patronen binden, des te meer we ons best gaan doen. En juist dit laatste kan de communicatie hinderen.  Deze manier van je mediumschap beoefenen kan je enorm helpen om mogelijke aanwezige onzekerheid achter je te laten. Gewoon omdat je een medium bent.
  • Data: 5, 6 en 7 mei 2023 van 10.00 tot 16.00 uur
  • Aanmelden: Graag ontvangen wij een e-mail met daarin je naam, adres en telefoonnummer.
  •                         Kosten: De kosten voor deze 3 daagse training bedragen 181,50 
  •     Het is ook mogelijk om 1 of 2 lesdagen te volgen. Dan bedragen de kosten 75,- per lesdag. De bedragen zijn inclusief 21 % btw, lesmateriaal en koffie en thee.

 

 

Inschrijven