Workshop medium en healing

mediumship1-150x150De workshop Medium en healing medium heeft als doel het kennis maken met de basis elementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment  het beste bij je past. Aan het einde van de workshop ontvangt je desgewenst je ontwikkelings-mogelijkheden.

Het Mediumschap en het healen is een prachtig goed, de één krijgt het mee vanaf geboorte, een ander wordt het zich bewust in een later stadium en toch willen we allemaal hetzelfde. Het healen, het even bij de hand pakken om hen met meer kracht hun weg te laten vervolgen.

Tijdens deze tweedaagse workshop maakt u kennis met de begrippen  psychic en medium, psychic healen en spirit healing.  Naast vormen van meditatie, zelfbewustzijn, ethiek en integriteit, theorie en filosofie gaan we aan de slag me diverse oefeningen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basis technieken van het mediumschap, hoe kun je altijd bij je informatie. We helpen je om de start als healer en medium te maken voor jezelf en anderen.

U kunt na deze kennismakingsworkshop doorstromen naar de volgende opleidingen:  Basis Mediumschap, Basis Healing Medium of 1e jaar leer der mystieken.

De kosten voor deze tweedaagse workshop inclusief, koffie, thee en lesmateriaal bedragen 150,- Euro. De aanbetaling bedraagt 75,- Euro bij inschrijving. Het restantbedrag van 75,- euro dient voor aanvang van de workshop op de rekening van het MediumCollege te zijn bijgeschreven.

Locatie MediumCollege Harderwijk

Docent: Marisa Bottenheft

Lestijd: 10.00-16.00 uur.

Data: zaterdag 23 en zondag 24januari 2016

of;

Data: zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016

Inschrijven

 Locatie MediumCollege Belgie

docent: Jasmien Gerits en Suzan Roelofs

lestijd: 10.00-16.00 uur.

data: 21 en 22 november 2015

docent: Alana Jekel

lestijd:10.00-16.00 uur.

data: 30 en 31 januari 2016

Inschrijven