Vakopleiding Astrologie

Voor iedereen die er van houdt te stretchen en op professionele wijze aan de slag wil gaan met astrologie, bieden wij de beroepsopleiding tot praktijkvoerend astroloog. Deze opleiding is ontwikkeld door onze docent Sandra Jansen van Galen.

Deze 2-jarige deeltijd opleiding biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot professioneel astroloog.
De lessen zijn levendig en praktijkgericht, zodat een scala aan astrologische technieken werkelijk beleefd en doorleefd kunnen worden. Er wordt dan ook veel gewerkt met je eigen unieke geboortehoroscoop, waardoor er tijdens de lessen een bijzondere en diepgaande uitwisseling ontstaat.

Tijdens het eerste lesjaar ( 20 lesdagen) wordt er stap voor stap dieper ingegaan op de astrologische technieken, de horoscoopanalyse en de psychologische- en spirituele achtergronden, welke onlosmakelijk vanuit de astrologische samenhang met elkaar verbonden zijn. Als student belandt je hierdoor in ontwikkeling tot op zielsniveau.
Naast het duiden van de horoscoop vormen Spirituele ontwikkeling en ontwaken, karma, bezieling, zingeving en re├»ncarnatie de basis.
Gedurende het tweede lesjaar (21 lesdagen) gaan we werken aan de vaardigheden van de astrologische hulpverlener zoals; communicatie, zelfreflectie en probleemanalyses ontrafelen en wordt de lesstof van het eerste en tweede jaar samengevoegd met de progressieve astrologie. Verschillende astrologische, progressieve technieken zoals de relatie astrologie, solar astrologie, transits, maanprogressies en levensloopontwikkeling worden op opbouwende wijze gedoceerd. Consult – en gesprekstechnieken, ethiek en het begeleiden je om de weg naar praktijkvoerent astroloog inslaan.

1e lesjaar lesonderwerpen: De dierenriemtekens, Polariteiten, kruizen en elementen, De planeten, De huizen, Ascendant, Midhemel en Horoscoopkruis, Majeure Aspecten, Aspecten, Maanknopen, Ethiek en duiding van de horoscoop, Berekenen en tekenen van de horoscoop,  Jungiaanse psychologie en astrologie, Duidingsvaardigheden, dispositors, huisheren en huizenverbanden, De huizencycli, Majeure en mineure aspecten, KosmografieDecanaten,

2e lesjaar lesonderwerpen; Ouderpatronen en astrologie, Familie en astrologie, Partner- Liefde en astrologie, De zwarte lichten astrologie; zwarte maan, zwarte zon en maansknopen, Cheiron, Saturnus, Neptunus en Pluto, Duidingsvaardigheden. Secundaire progressie, Solaar, Maanprogressies, Levensloopontwikkeling, Het gelukspunt, Synastrie, Relatiehoroscoop, Compositie en Combine, Duidingsvaardigheden met transits en progressies, Werk en beroepskeuze, Primaire directies, Duidingsvaardigheden. Aanvullingen: Gesprekstechnieken en Communicatie, Praktijk- en consultvoering, ethiek, Het consultgesprek en duidingsvaardigheden, Harmonie, Gradensymboliek, Uurhoek- en vragen astrologie.

Samenwerkingsverband:

Het MediumCollege heeft een samenwerking verband met astrologe Sandra. Voor informatie over data en kosten verzoeken wij u om met haar contact op te nemen. https://www.sandrajansenvangalen.nl/ E info@sandrajansenvangalen.nl