Mediumtraining

Natuurlijk Mediumschap

Ieder jaar organiseren wij de 3 daagse training mediumschap
Deze dagen staan met name in het teken van het gebruiken van je natuurlijk mediumschap.

Wij zijn spirituele wezens en kunnen onszelf, zonder daarvoor ons best te doen,
verbinden en communiseren met andere zielen.
Zoals de wortels van de bomen met elkaar verweven zijn en elkaar voeden in nood.
Zoals dieren zich verbinden met de natuur waardoor zij bijvoorbeeld een
tsunamie of omweersbui kunnen voelen aankomen.
Het luisteren naar je gevoel en bewustzijn is de natuurlijke basis van ons mediumschap.

Des te meer we onszelf aan regels en patronen binden des te meer we ons best gaan doen.
En juist dit laatste kan hinderlijk zijn voor je mediumschap.
Deze manier van je mediumschap beoefenen kan je enorm helpen om
mogelijke aanwezige onzekerheid achter je te laten.

Gewoon omdat je een medium bent.

Data: Hou voor de data in 2024 de website in de gaten of meld jezelf aan voor de nieuwsbrief, door een e-mail te verzenden aan informatie@mediumcollege.nl.                 Je ontvangt dan vanzelf bericht als het rooster voor 2024 op de website staat.

Aanmelden:
Graag ontvangen wij een e-mail met daarin je naam, adres en telefoonnummer, of je kunt je inschrijven via de website.

Kosten:
De kosten voor deze 3 daagse training zijn 181,50
Het is ook mogelijk om 1 of 2 lesdagen te volgen dan bedragen de kosten 75,- per dag.
De genoemde bedragen zijn inclusief 21 % btw, lesmateriaal en koffie en thee. 

 

Inschrijven

Cirkels

Medium cirkel 

Binnen de Medium Cirkels beleven we gezamenlijk het plezier in de contacten met de zielenwereld. Mediums zijn van harte welkom om samen het mediumschap te beoefenen, ongeacht ervaring. We helpen elkaar met de ontwikkeling en het concreet samenwerken met de zielenwereld. De mediums zijn ten diensten van de zielenwereld voor gasten en bezoeker die weer even liefdevol in contact worden gebracht met hun overledenen.
Iedereen is van harte welkom. Als gast wordt u ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer.

Healing cirkel

Binnen de Healing Medium samenkomsten ervaren we gezamenlijk de kracht en verlichting die healing kan geven. Healing Mediums zijn van harte welkom om samen het Healing mediumschap te beoefenen, ongeacht ervaring. We helpen elkaar met de ontwikkeling zodat we meer en meer te diensten kunnen zijn van mens, dier en plant. De Healing Mediums zijn ten diensten van de gasten / bezoekers, welke gedurende de service een helende behandeling mogen ontvangen. Healing heeft als doel om zowel fysieke pijn, als emotionele pijn en de geest te verlichten.

Psychic cirkel

In de volksmond ook wel reading genoemd. Met behulp van talrijke oefeningen leer je steeds beter de mens, een dier, geschiedenis van een huis of woning te lezen zodat je mensen concreet ten diensten kunt zijn. In het Engels is er geen woord voor de paragnost. Ook dan gebruiken zij het woord psychic. Zodra we gaan reizen door tijd en ruimte, door bijvoorbeeld door te linken naar iemand die niet aanwezig is in de ruimte dan spreken wij van de paragnost.

Paragnost cirkel

De uitdaging als paragnost is om locatie en tijdsbepaling beter onder de knie te krijgen. We oefenen dan ook volop met het voorspellen en het reizen door de tijd. Uiteraard uiten we voorspellingen alleen als deze ten diensten zijn als hou vast en voorspellen we niet zonder toestemming. De meeste mensen die komen voor een consult, komen omdat ze iets willen weten over hun toekomst. Gaat het weer goed komen? Toch willen wij zo min mogelijk invloed hebben op andermans leven. Hier ethische mee om te gaan vergt beoefening.

Aanmelden:

Wilt u als gast of Medium deelnemen aan een MediumCirkel, of een Healing cirkel bijwonen dan graag even aanmelden per e-mail. (informatie@mediumcollege.nl)  Graag bij de aanmelding uw telefoonnummer en de datum van de Cirkel die u wil bijwonen vermelden.

Agenda Oefen Cirkels 2023

Healing cirkelZondag 3 september11.00-14.00 uur
Paragnost / Voorspelling cirkelZondag 8 oktober11.00-13.00 uur
Paragnost / Medium cirkelZondag 5 november11.00-14.00 uur
Medium cirkelZondag 3 december11.00-13.00 uur
Medium / Healing cirkelZondag 24 december11.00-13.00 uur

 

 

The Coven

The Coven

The Coven is een spirituele, paganistische kerk.

Wij geloven in de voortdrijvende kracht, de levenskracht waardoor al wat er is wil groeien, bloeien en (over) leven. Het leven met de natuurkrachten en alles wat bezield is, zien wij als een levens wijze. Het is mogelijk voor studenten om je aan te sluiten bij The Coven.

 

Intensief sensitief

Intensief sensitief,

Slechts, één kleine wijziging in ons DNA  en we hadden op vier benen gelopen……

De evolutie brengt prachtige kleine veranderingen. Zijn het mogelijk die kleine veranderingen in ons DNA waardoor er steeds meer mensen intensief gevoelig zijn. Of is het nooit weggeweest en werd deze intensieve sensitiviteit onderdrukt of werd er niet over gesproken? Het intensief gevoelig zijn is een prachtig goed, het is de basis van het Mediumschap. Want Mediumschap is werken met je gevoeligheid.

Sensitiviteit, het is niet meetbaar, het is onzichtbaar, het is als een gift waar je bevriend mee kan zijn. Maakt het je leven makkelijker…. Nee, helaas. Het maakt je leven wel rijker, intensiever.

Ben je mogelijk door een kleine verandering in jouw DNA, anders? Gevoeliger dan een ander of denk je dat je gevoeliger bent?

Soms trekken we onszelf terug uit de supermarkt van het leven omdat het gevoel van verwonding of het gekneusd zijn even te veel of te heftig voor je worden.

Omarm het, wees er blij mee! Want het maakt je mediamiek. Je hoeft niet te zien, of te weten om deze gift voor je te laten werken.

Als we beseffen dat er duizenden overledenen zijn die wachten op een medium die hun gevoel kan vertalen, dan kun je jouw intensieve gevoeligheid ten diensten stellen. Ten diensten van de zielenwereld.

Marisa

www.mediumcollege.nl

informatie@mediumcollege.nl

 

 

 

Modulen Docent

Het doceren, het overdragen van kennis….. het stokje overdragen….. Wat is kennis zonder overdracht, het zal verloren gaan. De leer van oude mysteriën, van mediumschap tot healer: Het is bijna onze plicht om mensen te inspireren en om kennis over te dragen aan de jongere generatie.

Lees verder

Mediumtraining

(Mix levels) Mediumtraining

Lieve mediums,
Ieder jaar organiseren wij de 3 daagse training mediumschap Mix levels.
Deze zomer staan deze dagen in het thema van je natuurlijk mediumschap. Wij zijn spirituele wezens, wij zijn in staat om onszelf zonder daarvoor ons best te doen te verbinden en te communiceren met andere zielen. Zoals de wortels van de bomen met elkaar verweven zijn en elkaar voeden in nood. Zoals dieren zich helemaal kunnen verbinden met de natuur waardoor zij bijvoorbeeld een tsunami of onweersbui kunnen voelen aankomen. Vandaar dat we je juist graag ondersteunen bij jouw natuurlijk mediumschap.
Het luisteren naar je gevoel en bewustzijn is de natuurlijke basis van ons mediumschap. Des te meer we onszelf aan regels en patronen binden, des te meer we ons best gaan doen. En juist dit laatste kan de communicatie hinderen.  Deze manier van je mediumschap beoefenen kan je enorm helpen om mogelijke aanwezige onzekerheid achter je te laten. Gewoon omdat je een medium bent.
  • Data: 5, 6 en 7 mei 2023 van 10.00 tot 16.00 uur
  • Aanmelden: Graag ontvangen wij een e-mail met daarin je naam, adres en telefoonnummer.
  •                         Kosten: De kosten voor deze 3 daagse training bedragen 181,50 
  •     Het is ook mogelijk om 1 of 2 lesdagen te volgen. Dan bedragen de kosten 75,- per lesdag. De bedragen zijn inclusief 21 % btw, lesmateriaal en koffie en thee.

 

 

Inschrijven

Leer der mystieken

Medium, Healingmedium, Tarot, Astrologie, Paragnost, Oude magie

Het paranormale vakgebied werd in het verleden onderwezen in de zo geheten mysterie scholen of individueel door
Lees verder

Workshop Medium en Healing Medium

mediumship1-150x150
De workshop Medium en healing medium heeft als doel het kennis maken met de basis elementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we
Lees verder