Modulen Oude Magie

Het leven is magisch. Magie betekent het werken met geprogrammeerde energie. Wij werken vanuit verschillende culturen, Met name vanuit de Keltisch en oud Europese stromingen, zoals deze werden onderwezen in de oude mysterie scholen. Magie is voor veel mensen een zwaar beladen woord, zeker in combinatie met het woord rituelen. Hoofdthema’s zijn daarom; de balans, oorzaak en gevolg, verantwoording, integriteit en ethiek. 

Lees verder

Modulen Dierenhealing 

Zowel het menselijk- als het dierlijk lichaam is gevuld en omgeven met energie, het auraveld. De inhoud van de energie bepalen de kleuren van deze energie. Onze chakra’s houden het energielevel op pijl en verspreiden de energie door het gehele aura veld. De zeven grotere chakra’s zijn gekoppeld aan de organen en klieren.  

Lees verder

Modulen Docent

Het doceren, het overdragen van kennis….. het stokje overdragen….. Wat is kennis zonder overdracht, het zal verloren gaan. De leer van oude mysteriën, van mediumschap tot healer: Het is bijna onze plicht om mensen te inspireren en om kennis over te dragen aan de jongere generatie.

Lees verder

Modulen Trance Mediumschap

Het Trance – of Fysiek Mediumschap kent vele stadia. Van een lichte trance tot het echte fysiek Mediumschap.  Bij het beoefenen van beide vormen zijn we in een alternatieve staat. Des te meer we de controle kunnen loslagen, onszelf kunnen overgeven, des te verder de deur openstaat voor een gids die gebruik maakt van ons lichaam, om kennis over te brengen.

Het woord Trance komt van Entrance, binnenkomen.

Lees verder

Modulen Paragnost

Aan de hand van diverse oefeningen leren we reizen door de tijd en ruimte (met behulp van de elementen) en in het moment te zijn waar we informatie over willen hebben, zowel in het verleden, het heden, als in het moment dat gecreëerd is voor de toekomst. Want de elementen, zijn wereldwijd met elkaar verbonden. Wat hier is, is ook daar. We leren werken met tijdslijnen zodat het moment waar we naar toe reizen concreet benoemd kan worden in de consulten. Door momenten uit het verleden, heden en de toekomst inzichtelijk te maken, wordt oorzaak en gevolg duidelijk.

Lees verder

Modulen Le Normand

Marie Anne Adelaïde Lenormand werd in 1772 geboren in het franse Alençon . Reeds op jonge leeftijd verhuisde ze naar Parijs en opende er met een andere helderziende in de Rue de Tournon een “Salon” waar toekomstvoorspellingen werden gedaan . Mlle Lenormand gebruikte verschillende methodes om de toekomst te voorspellen zoals : koffiedikkijken , geomancie , breken van een ei , bloemen , astrologie en de 78 Duitse Tarotkaarten .

Lees verder

Module Tarot

De Module Tarot zijn onderdeel van de opleiding Leer der Mystieken. Het is ook mogelijk om aan de modulen Tarot deel te nemen als er geen andere opleidingen gevolgd worden. We vragen dan naar je ervaringen binnen het vakgebied om samen te onderzoeken of het voor jouw de juiste keuze is.

Lees verder

Modulen Astrologie

De Module Astrologie zijn onderdeel van de opleiding Leer der Mystieken. Het is ook mogelijk om aan de modulen Tarot deel te nemen als er geen andere opleidingen gevolgd worden. We vragen dan naar je ervaringen binnen het vakgebied om samen te onderzoeken of het voor jouw de juiste keuze is.

Lees verder