Modulen Paragnost

Aan de hand van diverse oefeningen leren we reizen door de tijd en ruimte (met behulp van de elementen) en in het moment te zijn waar we informatie over willen hebben, zowel in het verleden, het heden, als in het moment dat gecreëerd is voor de toekomst. Want de elementen, zijn wereldwijd met elkaar verbonden. Wat hier is, is ook daar. We leren werken met tijdslijnen zodat het moment waar we naar toe reizen concreet benoemd kan worden in de consulten. Door momenten uit het verleden, heden en de toekomst inzichtelijk te maken, wordt oorzaak en gevolg duidelijk.
Met name het begrip voorspellen vraagt om theorie en filosofie. Onderwijs in ethiek, het nut, de zin en de onzin. Zowel de oude Magie als o.a. het Sjamanistische werken loopt als een rode draad door de lessen heen. Het voorspellen met diverse hulpmiddelen en het plaats bepalen voor bijvoorbeeld vermissingzaken. Een paragnost werkt ook als healer. Want door in het verleden healing te brengen, vind er healing plaats in het heden en voor de toekomst.
De Modulen Paragnost is onder gebracht in de opleiding Leer der Mystieken. Je kunt ook deelnemen aan de modulen lessen paragnost zonder dat u de opleiding Leer der Mystieken volgt. Wij hebben dan graag voor inschrijving even contact met u om te onderzoeken u de modulen lessen bij u passen. Mocht u graag alleen de Modulen lessen Paragnost willen volgen, dan kunt u dat bij inschrijving aangeven.

De kosten voor de Modulen lessen Paragnost bedragen 420,- voor 6 modulen dagen. (inclusief btw, koffie, thee en lesmateriaal) De aanbetaling bedraagt 140,- Euro, te voldoen bij inschrijving. Het volgen van losse modulen dagen in eigen tempo is mogelijk. De kosten per modulen dag bedragen dan 70,- Euro.

Klik hier voor de opleiding Leer der mystieken.

Inschrijven

 

 

Modulen dagen: Paragnost – Lesdag; zondag en zaterdag – Tijd: 10.00-16.00 uur


Les 37 – 7 oktober 2018       Paragnost 1          – Lesruimte docent Marisa
Les 38 – 21 oktober 2018     Paragnost 2          – Lesruimte docent Marisa
Les 39 – 4 november 2018   Paragnost 3 / OM – Lesruimte docent Marisa
Les 50 – 17 november 2018 Paragnost 4          – Lesruimte docent Marisa
Les 51 – 15 december 2018 Paragnost 5          – Lesruimte docent Marisa
Les 52 – 26 januari 2019      Paragnost 6          – Lesruimte docent Marisa