Modulen Astrologie

De Module Astrologie zijn onderdeel van de opleiding Leer der Mystieken. Het is ook mogelijk om aan de modulen Astrologie deel te nemen als er geen andere opleidingen gevolgd worden. We vragen dan naar je ervaringen binnen het vakgebied om samen te onderzoeken of het voor jouw de juiste keuze is.

De modulen mogen in het eigen tempo gevolgd worden. Dat kan inhouden dat je jezelf inschrijft voor het deelnemen aan alle modulen binnen een semester of je kunt ervoor kiezen, om deze gespreid door opeenvolgende semesters te volgen. Mocht u de opleiding Leer der Mystieken volgen en de module versneld willen volgen, ook dan kunt u zich hiervoor inschrijven.

De Astrologie;

Astrologie is een eeuwen oude wetenschap en vergt intense studie , wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 5 module dagen zoveel mogelijk kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden.

Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie ga je via je unieke, persoonlijke geboortehoroscoop een inspirerende reis tegemoet om te ontdekken wat je weg is. Je ontdekt de inhoud van je ascendant, je karma en je levensopdracht.

Via het fundamentele systeem van de westerse astrologie nemen we je mee naar de denkbeeldige gordel van de zodiak (kring van dieren) in de ruimte, die de Aarde omringt met de Zon, Maan en planeten en zul je je bewust worden van de krachten van deze hemel lichamen en miljarden sterren in je eigen persoonlijke systeem

Lesonderwerpen zijn o.a. de horoscoop, elementen en kruizen, tekens, planeten en huizen, karma, relaties, familie, levensopdracht, de werking van het kosmische uurwerk, astrologische onbewuste stromingen, het uitwerken van jouw astrologische denken, elementenleer en synchroniciteit (Jung)

We delen en trainen klassikaal, het leren analyseren van de planeten in tekens en de aspecten onderling. We werken aan het concreet interpreteren.

Tijdens de lesdagen wordt ook gebruik gemaakt van de kaartenset Symbolon Tarot en leer je al snel eenvoudig de interpretatie van de kaarten.

Kosten per module bedragen: 70,-  euro. Volgt u 6 modulen dage dan zijn de kosten 420,- Euro en bedraagt de aanbetaling 180,- Euro, te voldoen bij inschrijving. De bedragen zijn inclusief BTW, lesmateriaal, koffie en thee.

Inschrijven

Modulen Astrologie – Lesdag: zaterdag – Tijd: 10.00-16.00 uur

Les 29 – 15 september 2018      Astrologie module 1 Lesruimte docent Sandra
Les 31 – 6 oktober 2018             Astrologie module 2 Lesruimte docent Sandra
Les 33 – 3 november 2018         Astrologie module 3 Lesruimte docent Sandra
Les 41 – 1 december 2018         Astrologie module 4 Lesruimte docent Sandra
Les 43 – 5 januari 2018              Astrologie module 5 Lesruimte docent Sandra
Les 45 – 12 januari 2018            Astrologie module 6 Lesruimte docent Sandra