Medium cirkel – Mediumschap en Healing

Eén keer per maand organiseert het MediumCollege de Medium Cirkel avond. Steeds weer worden er andere aspecten uit het vak samen beoefend en getraind. Het programma varieert van het samen trainen van het Mediumschap, seances, interessante lezingen tot het geven van demonstraties healingmediumschap. In de maand oktober werken we aan de jaarlijkse voorspellingen.
Iedereen is van harte welkom.

U als gast of geïnteresseerde en ook Mediums van buiten het MediumCollege, van harte welkom. Als gast wordt u ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer.  Een Medium cirkel is een platform voor zowel afgestudeerde als nog studerende mediums die onder begeleiding van een docent oefenen, bijscholen en samenwerken. Als gast ontvangt u deze avond healing, een Psychic consult en/of kunt u genieten van een demonstratie.  Dit is afhankelijk van het thema van de avond.  

Wilt u als gast of Medium deelnemen aan deze Medium Cirkel, dan vragen wij u om de website van Enigma te bezoeken (www.enigma-certificering.nl) en het aanmeldingsformulier in te vullen, of u zendt een e-mail met naam en telefoonnummer naar informatie@mediumcollege.nl. Voor abonnementhouders is de avond gratis (abonnement bedraagt 60,- ex. btw per jaar voor 13 avonden), of u  betaalt u 7,50 per avond.Op veler verzoek organiseert het MediumCollege Medium trainingsavonden, ook wel medium cirkel avonden genoemd.

Voor Enigma gecertificeerde mediums is het volgen van ten minste 2 mediumtraining avonden, eens in de 2 jaar, of het deelnemen aan de Advanced medium trainingen verplicht om zo het keurmerk te behouden en te verlengen met 2 jaar.

Gast inspirator Pierre

Op enkele Mediumcirkel avonden zal Gast inspirator Pierre de avond starten. De kennis en levenswijsheden zoals Pierre die brengt en overdraagt zijn in woorden onbeschrijfelijk.

Op 20 december zal hij van 19.30 tot 21.00 uur in de cirkel inspiratie brengen.

Een avond om bij jezelf te komen
Deze avond zingt Pierre o.a. sjamanistisch
indiaanse liederen en wellicht nog wat liederen uit andere culturen.
Hij zal deze avond voor een belangrijk deel deze zingend en trommelend gestalte geven en tussendoor enige toelichting geven. De liederen brengen hun energie met zich mee die een ieder op zijn eigen wijze op zich kan laten inwerken.
En wellicht het weldadige effect mag ervaren.

 

Medium cirkel avonden –Dinsdag avonden –Tijd: 19.30 tot circa 22.00 uur.

  • Medium cirkel                              4 september 2018                 Gast inspirator Pierre / docent Marisa
  • Medium cirkel                             2 oktober 2018                       docent Marisa
  • Voorspelling avond, volle maan 24 oktober 2018                     docent Marisa
    Medium cirkel                             6 november 2018                  Gast inspirator Pierre / docent Marisa
  • Medium cirkel                             4 december 2018                  docent Wilma
  • Medium en healing cirkel           18 december 2018                docent Marisa / Wilma
  • Medium cirkel                            8 januari 2019                        Gast inspirator Pierre/ docent Marisa
  • Enigma toetsdag / MediumCollege examen lesdag – tijd 10.00-16.00 uur
  • Les 70                                      7 januari 10.00-16.00                 alle docenten en Willem (toets team)