Structuur opleidingen

Wij adviseren om te starten met het volgen van een twee daagse workshop medium / healingmedium, die aan het begin van ieder semester plaatsvindt (medio augustus en februari) Zo kunnen wij gezamenlijk onderzoeken waar specifiek uw talenten liggen en of de opleiding daarbij aansluit. De vakopleidingen hebben een duur van 2 jaar, inclusief examen. Een schooljaar kent 20 of 21 lesdagen en u bind zich aan het MediumCollege voor 1 jaar waarbij u de mogelijkheid hebt om door te stromen naar het volgende jaar. U heeft les op een vaste lesdag, één keer in de 14 dagen. 

Binnen de 2 jarige opleiding Leer der Mystieken, doceren wij verschillende disciplines, waaronder; psychic,  mediumschap, het psychic healen, spirit healing, paragnost. Na het afronden van de volledige 2 jaar is er mogelijkheid om door te stromen naar het docentschap. (6 lesdagen en 14 stage dagen) De lessen zijn zo breed mogelijk opgezet vanuit verschillende stromingen. (Het Spiritisme, het Sjamanisme, Oude Keltische leer, Oude Germaanse leer) Dezelfde structuur is ook van toepassing op de vakopleiding Astrologie.

Des te meer ontwikkeling, beoefening, ervaring en kennis, des te meer wij ten diensten kunnen zijn voor mens, plant, dier en overledenen. We moedigen daarom studenten aan om ook modulen lessen te volgen bij The Coven (www.thecoven.nl).  Iedere modulen cyclus bestaat uit 7 lesdagen. (Astrologie, kaartlezen, kruiden, zalven en tincturen, orakelen en divani, de Leer der misterien)  Studenten die via The Coven modulen lessen hebben gevolgd kunnen instromen in de vakopleiding vanaf les 8. 

Speciaal voor het oefenen en het opdoen van meer ervaring organiseren wij MediumCirkel avonden. Het is mogelijk om een abonnement te nemen voor deze MediumCirkel avonden. Dat is iets goedkoper dan de kosten per avond zonder abonnement. 

Iedere zomer organiseren wij 3 dagen Advanced Mediumtraining dagen. Dit zijn sfeervolle en intensieve dagen.

Mocht u vragen hebben over uw start- of doorstroommogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken door het zenden van een e-mail: informatie@mediumcollege.nl, of u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 06-40737094 (bereikbaar dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren)

We hopen u te mogen ontvangen,

Namens het team van het Medium College!