Structuur opleidingen

Wij adviseren om te starten met het volgen van een twee daagse workshop medium / healingmedium. Door de workshop te volgen kunnen wij gezamenlijk met u onderzoeken waar specifieke uw talenten liggen en of de opleiding daarbij aansluit. De beroeps opleiding heeft de duur van 2 jaar, inclusief examen. Het eerste studiejaar kent 24 lesdagen,, het 2e jaar 12 lesdagen. U bind zich aan het MediumCollege voor 1 jaar waarbij u de mogelijkheid hebt om door te stromen naar het volgende jaar. U heeft les volgens het vooropgestelde lesrooster.

Binnen de 2 jarige opleiding Leer der Mystieken, doceren wij verschillende disciplines, waaronder; psychic,  mediumschap, het psychic healen, spirit healing, paragnost. Na het afronden van de volledige 2 jaar is er mogelijkheid om door te stromen naar het docentschap. (6 lesdagen en 14 stage dagen) De lessen zijn zo breed mogelijk opgezet vanuit verschillende stromingen. (Het Spiritisme, het Sjamanisme, Oude Keltische leer, Oude Germaanse leer)

Des te meer ontwikkeling, beoefening, ervaring en kennis, des te meer wij ten diensten kunnen zijn voor mens, plant, dier en overledenen. We bieden daarom een zo breed mogelijke beroepsopleiding. We adviseren om deel te nemen aan oefencirkels / medium trainingen en de drie daagse mediumtraining. Tevens adviseren we om jezelf ook te bekwamen in astrologie, kaartlezen en magie. Er is een samenwerkingsverband met de spirituele, paganistische kerk The Coven.

Mocht u vragen hebben over uw start- of doorstroommogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken door het zenden van een e-mail: informatie@mediumcollege.nl, of u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 06-40737094 (bereikbaar dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren)

We hopen u te mogen ontvangen,

Namens het docenten team van het Medium College