Een Zomer vol Magie

4 dagen Oude Magie
Het leven is magisch. Magie betekent het werken met geprogrammeerde energie. Wij werken vanuit verschillende culturen, Met name vanuit de Keltische en oud Europese stromingen, zoals deze werden onderwezen in de oude mysteriescholen. Magie is voor veel mensen een zwaar beladen woord, zeker in combinatie met het woord rituelen. Hoofdthema’s zijn daarom; de balans, oorzaak en gevolg, verantwoording, integriteit en ethiek. We leren zowel solidair als in groepsvorming onze Magie in te zetten ten gunste van een ander of een bevolkingsgroep.
We delen kennis over: gedachtekracht en programmering, het ritme van de natuur, de leer der elementen, (aarde, water, lucht, vuur en ruimte/tijd) en astrologie. U gaat praktisch aan de slag met rituelen waarbinnen we werken met de kracht van de natuur, de elementen, planeten, spells, beweging, houding, stem, klankkleur, kleur. Vanuit het Oude Mediumschap werken we met: divanie,  attributen magie, familiairs of krachtdieren, grimoire en orakel methodes. U leert onderscheid maken tussen elementaire magie en het werken met de ancestors.

Informatie:
De kosten voor deze 4 daagse opleiding op locatie in Harderwijk bedragen 280,- euro. Deze zijn inclusief lesmateriaal, koffie en thee. De aanbetaling, groot 140,- dient bij inschrijving te worden overgemaakt naar het rekeningnummer van het MediumCollege. het restant bedrag, groot 140 euro, mag worden overgemaakt voor aanvang van de opleiding of kan in overleg in termijnen worden voldaan.

Data: 30 juli  t/m 2 augustus 2018
docent: Marisa
Locatie: Harderwijk
lestijden: 10.00-16.00 uur

Inschrijven