Het Mediumcollege

Op 15 juni 2009 ben ik vanuit hart en ziel het MediumCollege gestart.

Het Paranormale is meer dan een talent of gave, het is een vak waarbij je nooit uitgeleerd raakt. Dus trainen, trainen en nog eens trainen, eerst bewijs en dan consult. Het echt ten diensten kunnen zijn van zowel de levenden als de overledenen, vergt naast het beoefenen van de technische vaardigheden een grote mate van zelf ontwikkeling, filosofie, ethiek en integriteit en nog veel meer. Het mediamieke is een talent waarmee je wordt geboren, het zit in jouw ziel (DNA). Jezelf ontwikkelen door scholing, ondersteund het professioneel of hobby matig werken, net als bij ieder ander talent. U zou het kunnen vergelijken met de sport – of de muziek branche.  De passie en het muzikale talent zit in het bloed en toch zal er iedere dag gestudeerd moeten worden om het te brengen tot concert pianist.

Hierin verschilt het Paranormale talent niet van andere talenten. Als wij onze talenten willen inzetten om mensen echt  te ondersteunen, als wij ‘voor hen’ willen communiceren, zij die overleden zijn, is het dan niet onze plicht om ons vak zo nauwkeurig mogelijk uit te oefenen en zo veel mogelijk kennis op te doen? Het mediumvak kent een enorme verantwoordelijkheid! Alles wat we zeggen onthoudt de cliënt gemiddeld 9 jaar. Daarom leren we secuur, ethische, reëel maar ook opliftend te werken, we laten zien dat er leven is na de dood, we laten zien dat er een onzichtbare wereld naast deze zichtbare wereld is. En dat geeft mensen houvast en vertrouwen in het leven. We zijn de stemmen voor de overledenen, de healers ten diensten van de zielen, met en zonder lichaam.

Onze docenten werken met passie voor dit mooie vakgebied en zij zullen zich volledig inzetten om hun kennis over te dragen en je persoonlijk begeleiden. Wij weten dat je kennis moet delen en dat juist collectief samenwerken binnen de paranormale branche ons allen op een hoger plan tilt.

Erasmus:                     “Afstand scheidt slechts de lichamen maar niet de zielen…..   ”
Albert Einstein:          “The only real valuable thing is intuition, The intuitive mind is a sacred gift, And the rational mind is a faithful                                          servant, We have created a society that honors the rational mind and has forgotten the sacred gift of intuition”

Marisa Bottenheft

sneeuw