Medium cirkel 

Binnen de Medium Cirkels beleven we gezamenlijk het plezier in de contacten met de zielenwereld. Mediums zijn van harte welkom om samen het mediumschap te beoefenen, ongeacht ervaring. We helpen elkaar met de ontwikkeling en het concreet samenwerken met de zielenwereld. De mediums zijn ten diensten van de zielenwereld voor gasten en bezoeker die weer even liefdevol in contact worden gebracht met hun overledenen.
Iedereen is van harte welkom. Als gast wordt u ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer.

Healing cirkel

Binnen de Healing Medium samenkomsten ervaren we gezamenlijk de kracht en verlichting die healing kan geven. Healing Mediums zijn van harte welkom om samen het Healing mediumschap te beoefenen, ongeacht ervaring. We helpen elkaar met de ontwikkeling zodat we meer en meer te diensten kunnen zijn van mens, dier en plant. De Healing Mediums zijn ten diensten van de gasten / bezoekers, welke gedurende de service een helende behandeling mogen ontvangen. Healing heeft als doel om zowel fysieke pijn, als emotionele pijn en de geest te verlichten.

Psychic cirkel

In de volksmond ook wel reading genoemd. Met behulp van talrijke oefeningen leer je steeds beter de mens, een dier, geschiedenis van een huis of woning te lezen zodat je mensen concreet ten diensten kunt zijn. In het Engels is er geen woord voor de paragnost. Ook dan gebruiken zij het woord psychic. Zodra we gaan reizen door tijd en ruimte, door bijvoorbeeld door te linken naar iemand die niet aanwezig is in de ruimte dan spreken wij van de paragnost.

Paragnost cirkel

De uitdaging als paragnost is om locatie en tijdsbepaling beter onder de knie te krijgen. We oefenen dan ook volop met het voorspellen en het reizen door de tijd. Uiteraard uiten we voorspellingen alleen als deze ten diensten zijn als hou vast en voorspellen we niet zonder toestemming. De meeste mensen die komen voor een consult, komen omdat ze iets willen weten over hun toekomst. Gaat het weer goed komen? Toch willen wij zo min mogelijk invloed hebben op andermans leven. Hier ethische mee om te gaan vergt beoefening.

Aanmelden:

Wilt u als gast of Medium deelnemen aan een MediumCirkel, of een Healing cirkel bijwonen dan graag even aanmelden per e-mail. (informatie@mediumcollege.nl)  Graag bij de aanmelding uw telefoonnummer en de datum van de Cirkel die u wil bijwonen vermelden.

Agenda Oefen Cirkels 2023

Healing cirkelZondag 3 september11.00-14.00 uur
Paragnost / Voorspelling cirkelZondag 8 oktober11.00-13.00 uur
Paragnost / Medium cirkelZondag 5 november11.00-14.00 uur
Medium cirkelZondag 3 december11.00-13.00 uur
Medium / Healing cirkelZondag 24 december11.00-13.00 uur