Blok 9
Leer der Mysteriën Advanced

In het laatste blok van Leer der Mysteriën is het doel om je geheel op te leiden tot priester of priesteres. Het echt leren werken met magie vraagt om een levensstijl. Magie kunt je niet maar een beetje aanraken.
Het is wat je bent, je zegeningen.

Binnen de eerste lesdagen verdiepen we de kennis en stof. Naast het intensief besturen van de elementen, werken met het steen der aarde, zegels, bezweringen en uitdrijvingen. Het maken en werken met bv. poppen
en poppenhuizen, de kracht van de Ouroboros of Serpent, verdieping in taal, zoals Latijns en of het oud Nederlands hebben invloed op het beoefenen van onze magie. Tevens gaan we een stap verder in de ritueel magie.

Door te leven met je ancesters, je bloedlijn te eren en naar hun kennis en wijsheden te luisteren ontwikkel je. Het chanelen van de krachten van je voorouders brengt meer kracht in jouw magie.

Om zelf als priester of priesteres kennis te delen is het noodzakelijk dat je zelf ontwikkeld, experimenteert en geheel zelfstandig bent. Er is geen leraar meer die het voortouw neemt, waarvan je kopieert en overneemt. Jouw magie is jouw magie. We delen als broeders en zusters, onze kennis en dragen het stokje in de Leer der Mysteriën over. Met als doel het brengen van healing in de breedste zin van het woord.